Vivels historia – och framtid!

sv_bageri2Ett företag med anor

Vivels historia går tillbaka ända till 1932. Genom åren har vi samlat på oss erfarenhet och kunskap som bäst visar sig när du smakar på någon av våra produkter.

Det allra senaste – fast med tradition
Att uppfinna handlar ofta minst lika mycket om att kunna sin tradition, som att kläcka nya spännande idéer.
Ett bra exempel är vårt breda sortiment av matbröd. Stenugnsbakat, för att få den där knapriga skorpan, Finskt rågbröd, där varje tugga är en utflykt till den finska vildmarken, Solrosbröd, Ukraina eller Sportextra, för dig som tränar och många fler. Alla våra bröd är speciella, en del exotiska, men alla bakade med kärlek och på de allra bästa råvaror, som marknaden kan uppbringa. I våra brödbodar, hittar du alltid något nytt och spännande för vardag eller för att spetsa upplevelsen av en riktigt god middag.

Bagerivärldens bästa
Riktigt bröd bakar sig inte själv. Det kräver duktiga hantverkare, som brinner för sin sak. På Vivels har vi samlat några av bagerivärldens allra främsta experter. Det märker du, när du smakar.

Det skall vara gott – och trevligt
Att äta gott bröd är en upplevelse. Men det stannar inte där. Vi är måna om att hela vägen fram till brödnjutningen är lika trevlig. Det märker du, när du besöker våra Caféer och brödbodar. Vi på Vivels vet att service innebär att du får det du önskar – på det sätt du önskar. Har man bråttom, går det snabbt, vill man få råd om rätt vin till brödet eller om hälsobröd, finns det tid att resonera och prova sig fram.

Vivels idag
Idag består Vivels av ett leveransbageri och 7 st mysiga Café & brödbodar. Det är lätt att hitta våra produkter. Vi är ett högservice och kvalitetsbageri som är välkänt långt utanför Stockholm.