SBK, Brödinstitutet & Stockholms Hantverksförening

sbkGivetvis är vi med i SBK. 

Sveriges bagare & konditorer är branschorganisationen för bageribranschen i Sverige. Organisationen grundades 1900 och har ända sedan dess arbetat för att främja utvecklingen av bagerier och konditorier i Sverige. SBK har framgångsrikt skapa karriärsvägar och utmaningar för bagare och konditorer ett bevis på det är bagarlandslaget, konditorlandslaget, SM unga bagare, Mack SM Osv. Stefan Fritzdorf Vd i Vivels är ordförande för SBK.

Vill du veta mer klicka här.

 

brodinstitutetBrödinstitutet arbetar för att sprida kunskap om kost och hälsa. Det gör man med utgångspunkt i brödet. 

Bröd är en viktig del av vår matkultur och därför är åsikterna om bröd många och varierande. Brödinstitutets roll är att aktivt delta i den allmänna debatten och bidra med saklig information om bröd. Brödinstitutet har visionen att bli den naturliga informationskällan i alla frågor som rör bröd.

Vill du veta mer om bröd så klicka här.

 

sthlm_hantverks

Hantverkstraditioner är viktig!

Därför är vi med i Stockholms Hantverksförening samt Hantverkarnas Riksorganisation kallad Hantverkarna. Hantverkarna är Sveriges näringslivsorganisation för hantverksföretag och hantverksföreningar. Det är en partipolitisk obunden organisation som värnar hantverket och hantverkarna i hela landet. De arbetar för att statusen och villkoren för hantverket och hantverkarna ska förbättras på alla områden.

Vill du veta mer klicka här.